Een warme Hema Volksloop 

WEERT  – De volksloop is zondag van start gegaan onder warme omstandigheden. Voor de loop van september hadden zich via voorinschrijven.nl meer dan honderdveertig deelnemers ingeschreven. Er werd niet alleen op de twee nieuwe parcoursen gelopen, maar waren er ook weer jeugdwedstrijden voor de jongeren. De jeugd tot en met vijftien jaar, die dit jaar voor het eerst dankzij Pets&Co en Stichting Gezond en Ontspanning, gratis mee kan doen, werd nu ook weer verrast doordat de eerste lopers van de zes categorieën in de prijzen vielen. Zowel bij de meisjes als bij de jongens, op de drie afstanden van 1.3, 2.5 en de 3.9 kilometer, winnen de drie eerst aankomenden een gouden, zilveren of een bronzen medaille.  

De volgende loop is op de eerste zondag van oktober en wel op de derde dag van die maand. Vanaf 10 september kun je via www.inschrijven.nl weer inschrijven tot 1oktober.