Aqualife Aquariums, maatwerk made in Pelt 

OVERPELT – Aqualife Aquarium is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van aquaria op maat. Dit bedrijf maakt zowel zoet- als zoutwateraquaria in alle vormen en maten. In de webshop www.aqualife-aquarium.com/webshop kan iedereen zijn eigen droomaquarium zelf ontwerpen en wordt er onmiddellijk een berekening gemaakt van de kosten. Voor advies en service kan steeds contact opgenomen worden met het team van Aqualife. 

En niet enkel voor het aquarium zelf, maar ook voor alle toebehoren zoals deco-artikelen, filters, verlichtingen,… bent u bij Aqualife aan het juiste adres. Verkoper Raf Thijs en tevens zoon van Frank en Mariette, de oprichters van Aqualife, vertelt: “De productie gebeurt volledig in eigen beheer, in onze eigen productiehal te Pelt. Niet enkel kunnen we zo de kwaliteit van onze producten waarborgen, ook kunnen we onze klanten creativiteit en flexibiliteit bieden. En klanten die een bestelling doorgeven via de webshop, kunnen uiteraard steeds rekenen op onze service en advies!” 

Drie foto’s van de productiehal 

Onlangs voegde Aqualife twee nieuwe zoetwatermodellen toe aan het assortiment: de Modern Line en de Felix. 

Modern Line

– Strakke en moderne look met opliggende deuren

– In 20 verschillende kleuren mogelijk

– 20 verschillende afmetingen verkrijgbaar

– Super degelijke uitvoering met watervaste meubels, dik glas en goed filtersysteem

Foto’s 

Felix

– Landelijke uitstraling dankzij de sierlijsten

– In meer dan 400  mogelijke kleuren combinaties

– Super degelijke uitvoering met watervaste meubels, dik glas en goed filtersysteem

Foto’s 

Aqualife Aquarium is een familiebedrijf dat zich al sinds 1991 specialiseert in het produceren van aquariums. In de webshop kan u niet enkel zelf uw droomaquarium ontwerpen, ook kan u er gemakkelijk alle accessoires en toebehoren voor uw aquarium bestellen. Bij een online bestelling kan u de levering binnen 48 uur verwachten en vanaf een bedrag van €85 is de verzending gratis. Voor ieder interieur heeft Aqualife een passend aquarium in huis. 

“Of u nu kiest voor een klassieke look, een modern model of een inbouw exemplaar, bij Aqualife heeft u ontelbaar veel opties en bent u verzekerd van kwaliteit en deskundig advies op maat.” 

Aqualife Aquarium, het grootste aquariumbouwcenter van Europa! Neem zeker eens een kijkje op www.aqualife-aquarium.be of kom langs in de showroom aan de Europalaan 9 in Overpelt.