Gastheer/Gastvrouw gezocht 

Gastvrouw/Gastheer gezocht voor een frisse nieuwe Borgh. De werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij het schenken van koffie en thee en lichte bar werkzaamheden.

De Borgh heeft een grondige metamorfose ondergaan. We hebben een nieuwe foyer en er is een cultuurzaal gerealiseerd, waarop Budel trots mag zijn.

Naast het grote aantal verenigingen en instellingen, die al hun “thuis” hebben gevonden in de Borgh, verwachten we in de nieuwe Borgh nog meer bezoekers te mogen verwelkomen. 

Daarom zoeken we  enthousiaste mensen die op vrijwillige basis mee willen helpen in de Borgh.

U geeft zelf hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. We zullen u van harte welkom heten in ons team!

Vrijwilligers t.b.v. opbouw / inrichten zalen bij activiteiten

De Borgh heeft de beschikking over een groot aantal zalen, die voor diverse activiteiten gebruikt kunnen worden. De opstelling voor met name de grote zalen varieert per activiteit nogal. Daarom is het regelmatig nodig om deze opstelling te wijzigen. Hiervoor zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers, die ons kunnen ondersteunen. U kunt zelf per activiteit aangeven of u tijd heeft om te assisteren.

Het vrijwilligerswerk wordt binnen de organisatie in hoge mate gewaardeerd. Deze beloning bestaat voor een groot gedeelte uit de waardering van de gasten. Anderzijds voorziet de stichting ook in tastbare blijken van waardering, zoals in deze uniforme attentieregeling is vastgelegd. De regeling is van toepassing op alle vrijwilligers die in de organisatie ingezet worden zodat de waardering overal in gelijke mate geldt.

Als waardering verzorgt De Borgh jaarlijks een gezellige avond voor alle medewerkers van het multifunctioneel centrum. Verder kan de vrijwilliger bij speciale dagen op een presentje rekenen en kan men jaarlijks een paar van de voorstellingen van ons Theater bijwonen.

Voor meer informatie, neem contact op met Els Aerts, manager MFC De Borgh via tel. 0031 495 491750 of mail naar [email protected]