Kennismaking IVN

CRANENDONCK – IVN Cranendonck is in de afgelopen maanden verhuisd naar een nieuwe locatie namelijk Van Schoonvorstlaan 11 in Soerendonk, tegenover het kasteeltje. Er is hard gewerkt om deze locatie weer als een IVN honk in te richten. Tevens is er een nieuwe Belevingstuin ingericht waar we in de toekomst verschillende activiteiten gaan ontplooien en waar bezoekers van het Cranendonckse bos nu al volop van genieten. Om leden en geïnteresseerden kennis te laten maken met de nieuwe locatie en de belevingstuin organiseert IVN Cranendonck op zaterdag 25 september een IVN-dag van 9.00 tot 16.00 uur. U kunt dan ’s morgens of ‘s middags rondkijken en onder begeleiding de belevingstuin bezoeken of deelnemen aan een korte boswandeling. Tevens presenteren we de activiteiten welke het IVN na de vakantie weer gaat opstarten. Opgave is wel verplicht, er is een maximum. Mail naar Jos van Velthoven, j.vnvelthoven@chello.nl.  Het programma van de dag wordt u dan toegestuurd.