Ontwerpers mogen weer

BUDEL – Vanaf het 66 jarig bestaan van c.v. Buulder Buk verschijnt er jaarlijks een pin en badge. Een nog jonge traditie waarbij elke carnavalsvierder met een ‘goei gevuul voor Buul’ deze pin en/of badge op carnavalspak of hoofddeksel kan bevestigen. Voor de echte verzamelaar moet de serie natuurlijk compleet blijven maar komt er ook jaarlijks een nieuwe uit. Ook van het corona jaar 2021 is een pin en badge gemaakt. De Buulder Buk hebben  goede hoop en alle vertrouwen dat er komend seizoen in Buul weer carnaval gevierd gaat worden. Het programma komt ook op de site www.buulderbuk.nl te staan natuurlijk. Wat dan zeker niet mag ontbreken is een nieuwe Pin en badge die verkrijgbaar zal zijn onder meer via de webshop. Daarom worden alle ontwerpers weer uitgedaagd om het jaarontwerp 2022 te maken. Weet jij het Gevuul van Buul, carnaval met de Buulder Buk in 2022, te vangen in een ontwerp voor een mooie pin/badge? Dan zien we je ontwerp graag verschijnen. Alle inzendingen die voor 30 september zijn ingeleverd dingen mee naar de hoogste eer. Alle creatieve inzendingen kunnen digitaal verstuurd worden naar secretaris@buulderbuk.nl of opgestuurd worden naar het secretariaatsadres: Burgemeester van Ginnekenstraat 9, 6021 AH in Budel. Meer op www.buulderbuk.nl