Activiteiten in “Ons Kwartier” Maarheeze

MAARHEEZE – De grote, gezellig ingerichte zaal in ”Onze School” heeft de toepasselijke naam “Ons Kwartier” gekregen. Het is daar heel prettig vertoeven, de moeite waard om dat eens te gaan ervaren als u er nog niet geweest bent. Ook op het bijbehorende terras is met mooi weer echt genieten.  

Op werkdagen van 10.00 tot 12.30 uur is dit de huiskamer van Maarheeze, waar iedereen, jong en oud welkom is voor een praatje, een kopje koffie /thee of ander drankje, het lezen van de krant of het spelen van een spelletje. De huiskamer is vrij toegankelijk, dus loop gerust eens binnen. U kunt voor de gezelligheid iemand meenemen, maar ook als u alleen komt is er altijd wel gezelschap waar u bij aan kunt sluiten. Een aanrader is om in de “Huiskamer” zeker ook de tentoonstelling van dit moment te bekijken. Tot half oktober exposeert Alda Konings daar haar schilderijen. Behalve als huiskamer, wordt “Ons Kwartier” door de Seniorenvereniging gebruikt voor allerlei activiteiten zoals sjoelen, kaarten, biljarten, kleuren, samen eten etc., teveel om hier op te noemen, maar op de website www.seniorenverenigingmaarheeze vindt u ze allemaal met daarbij de tijden waarop ze plaatsvinden. 

Daarnaast worden er speciale bijeenkomsten, uitvoeringen of optredens georganiseerd. Zoals op vrijdagmiddag 17 september. Dan treedt Seniorenorkest ‘Rick’ op. Aanvang 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Er zal twee keer ruim een half uur gespeeld worden met daartussen een pauze. Het repertoire bestaat uit vlotte marsen, vrolijke walsen, swingende polka’s, bekende schlagers, filmmuziek, populair klassiek en evergreens. Dit middagconcert wordt georganiseerd in samenwerking met De Zonnebloem en de entree is gratis. Wel is het in verband met corona noodzakelijk om vooraf aan te melden. Dit kan via tel. 0031 495 623589 of via mail ons.kwartier@kpnmail.nl  Vermeld bij aanmelding ook uw telefoonnummer. Wees er op tijd bij: vol is vol.

Foto “Abstract” door Alda Konings.