Spaar voor de Huiskamer van Schoot als onderdeel van Sterk Schoot.

BUDEL-SCHOOT – Nog zaterdag 13 november kunnen klanten bij PLUS Dennis van Moorsel sponsorpunten sparen voor lokale clubs en verenigingen. De spaaractie is opgezet om verenigingen en organisaties een financieel steuntje in de rug te geven.  Omdat veel bezoekers van de Huiskamer van Schoot boodschappen doen bij deze “Meest Verantwoorde Supermarkt” zouden wij het fantastisch vinden als iedereen die in de periode sponsorpunten ontvangt, deze punten schenkt aan Dorpsplatform Sterk Schoot / Huiskamer van Schoot. Dat gaat als volgt: Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten. Voer de unieke code in en activeer, waarna je jouw punten aan Sterk Schoot, waarvan de Huiskamer een onderdeel is, kan geven.De sponsorpunten kunnen ook ingeleverd worden bij de Huiskamer van Schoot.

Hoe meer sponsorpunten Sterk Schoot/de Huiskamer ontvangen, hoe meer euro’s dat oplevert.  De huiskamer hoopt dan ook dat veel mensen sponsorpunten gaan sparen voor het Dorpsplatform Sterk Schoot/ de Huiskamer van Schoot. Alvast bedankt voor jullie steun.