Afsluiting HCC DOEWEEK 

CRANENDONCK – De HCC DOEWEEK is afgelopen zaterdag stijlvol afgesloten met een Magic in the Summer toernooi. Vanaf woensdag stond Hockeyclub Cranendonck klaar voor de basisschooljeugd. Ook dit jaar werd er afgetrapt met een vossenjacht. In Maarheeze gingen de kinderen in groepjes op zoek naar alle vossen. De één wat lastiger te vinden dan de ander. Maar gelukkig is het alle kinderen gelukt om de verstopplekken te vinden.  De snelste tijd werd beloond met een mooie prijs. 

Op donderdag bleven de kinderen op de club. Daar konden zij zich uitleven op een stormbaan,  ballen richten met het ballenkanon op een professionele keeper en verschillende spellen doen. Op vrijdag werden er partijtjes gespeeld, zowel in het schuim als buiten het schuim. De weergoden waren zeer positief gestemd waardoor het als een echte zomerse dag voelde. De ranja vloeide dan ook rijkelijk in de gratis ranjabar. Nadat we alle 70 kinderen hadden uitgezwaaid begonnen de voorbereidingen voor de oudere jeugd. De zon liet deze dag wat langer op zich wachten maar de decoratie zorgde voor een Magic in the Summer gevoel. Zes teams streden tegen elkaar om de felbegeerde trofee. Onder het genot van mocktails (alcoholvrije cocktails) en een lekkere beat heeft de oudere jeugd vanaf 12 jaar een fantastische dag gehad. 

We kunnen terugkijken op een geslaagde week en willen alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan deze fantastische HCC Doeweek! Noteer alvast in je agenda: laatste week van de zomervakantie 2022 weer een nieuwe HCC Doeweek. 

Benieuwd naar onze club? Kom een keer langs? Op doordeweekse avonden wordt er getraind en in de weekend wedstrijden gespeeld. Jong of oud? Iedereen is welkom! Meer informatie? Kijk op onze site: www.hccranendonck.nl of mail naar [email protected].