Het toeristisch seizoen zit er (bijna) op

BUDEL – De vakantie zit er voor de meesten van ons op. De VVV in Budel is open gebleven, zij het met minder uren. De vrijwilligers willen graag de winkel meer uren open houden; dat doen ze zeker als er zich nog twee vrijwilligers melden.

Het nieuwe product, de Teutentochtroute – is een groot succes. Er werden er al tientallen in onze winkel verkocht. Lekker fietsen en op enig moment jezelf verwennen op een lekkere traktatie door gebruik te maken van de penningen in de buidel. In het zakje zit behalve de buidel tevens de routebeschrijving en relevante folders voor de toerist. Aanschaf kost €20.

‘Booqi’, de informatiegids over Cranendonck in pocketformaat is ook al 400 keer meegeven. Elke bezoeker van de winkel ontvangt dit boekie gratis! Dankzij de gebruikte QR-codes wordt alle informatie actueel gehouden. Een prachtige vinding. De fietsroute wordt door de gebruiker als zeer positief ervaren. Sinds 1 juni zit deze door de VVV ontwikkelde route in het productenpakket. Vindt u alle vijf de caches op één dag dan heeft u een certificaat verdiend. Op 22 juni is dit door één familie gelukt. De geocache-fietsroute is te koop voor €2. U krijgt het Booqi erbij!

Houd voor updates wat betreft de openingstijden de website in de gaten. www.vvvcranendonck.nl ook voor het Smokkelmuseum. Tevens zijn ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team willen komen versterken. Opgeven kan via vvvcranendonck@gmail.com en ze nemen zsm contact met u op. Ook op facebook kunt u ze vinden via www.facebook.com/toeristinformatiecranendonck/ en u kunt VVV in Budel op Twitter volgen via @VVVCranendonck 

Op de foto Erik met het zakje, waarin behalve de buidel tevens de routebeschrijving en relevante folders voor de toerist zitten.