Veilig boodschappen doen bij Plus Dennis van Moorsel 

BUDEL-SCHOOT – Plus Dennis van Moorsel verwelkomt dagelijks heel wat klanten uit de gemeente Cranendonck en ook uit Hamont-Achel en Pelt komen er heel wat mensen afgezakt voor de vele promo’s en kwaliteitsproducten die deze Plus supermarkt te bieden heeft. Het afgelopen jaar heeft de winkel enorm ingezet op ‘veilig winkelen’, met het oog op coronapandemie. 

Om kruisbesmettingen in de winkel nog meer te verminderen werd de leeggoed-automaat onlangs verplaatst. Die is niet meer bij de ingang van de winkel gevestigd, maar aan de buitenzijde van het pand, enkele meters naast de ingang van de winkel.  “We hebben er bewust voor gekozen om het inzamelpunt voor leeggoed aan de buitenzijde van de winkel te lokaliseren,” vertelt Dennis van Moorsel. “Dit om het kruisverkeer in de winkel tot een absoluut minimum te beperken en dus de kans tot besmetting te verkleinen.” Waar voorheen de leeggoed-automaat gevestigd was, is nu de gloednieuwe Bufkes te vinden. De lunchformule Bufkes opende op maandag 6 september bij Plus Dennis van Moorsel een shop-in-shop vestiging. De supermarkt aan de Parallelweg is nu voorzien van een gezellige counter waar men snel en voordelig kan genieten van allerlei lekkernijen.

Plus Dennis van Moorsel is gelegen aan de Parallelweg 1B in Budel-Schoot.