Avond4daagse Maarheeze groot succes

MAARHEEZE – Wat was het fijn dat het weer mocht: samen wandelen tijdens Avond4daagse Maarheeze. Vier avonden op rij liepen kinderen en volwassenen routes van 5 of 8 km door de mooie natuurgebieden in en om Maarheeze. Op vrijdagavond kwamen alle lopers binnen onder de ballonnenboog van ‘Darkness Entertainment’, onder muzikale begeleiding van ‘Los Zandtos’. 

Maar liefst 108 lopers liepen 4 dagen en kregen hun welverdiende medaille omgehangen. Voor de origineelst verklede kinderen waren er nog leuke prijsjes. Bij de onderbouw werd gewonnen door ‘The Walking Dead’. Bij de bovenbouw waren Meike en Sanne het origineelste als ‘kwallen’.  Graag bedankt de organisatie iedereen die dit jaar geholpen heeft. Denk aan vrijwilligers voor de drinkpost en de uitgave van startkaarten, het Gilde voor het bemannen van de stempelpost, Half Gas voor de verkeersregelaars, EHBO Cranendonck voor de medische assistentie en  Marc voor het beheren van de site en het verwerken van de aanmeldingen. Ook bedanken ze Jumbo Simonis voor de sponsoring van appels, boekhandel Sprankenis voor het drukwerk en IJsboerderij Maarheeze voor de ijskar met heerlijke ijsjes. Daarnaast zijn ze ontzettend gastvrij ontvangen bij de start/ finish locaties van IVN Cranendonck, Hockeyclub Cranendonck, Manege de Boschhoeve en De Smeltkroes. Bedankt!  Tot slot nog grote dank aan aftredende bestuursleden Ans, Eline en Marleen die jarenlang met veel succes Avond4daagse Maarheeze georganiseerd hebben. 

Met het aftreden van deze bestuursleden is de organisatie op zoek naar nieuwe actievelingen die het bestuur van Avond4daagse Maarheeze willen versterken zodat ze deze mooie traditie jaarlijks kunnen blijven organiseren. Heb jij zin en tijd om ongeveer 5x per jaar te vergaderen en tijdens de avonden van de Avond4daagse aanwezig te zijn? Neem dan contact met ons op via avondvierdaagse@kvw-maarheeze.nl. Ook ideeën en tips zijn hier van harte welkom!