De Lindse Blaos organiseert haar jaarlijkse Cabaretavond

Carnavalsvereniging De Lindse Blaos is blij te kunnen melden dat de jaarlijkse cabaretavond dit jaar op zaterdag 2 oktober plaats gaat vinden, mits de 1,5 meter maatregel op 2 oktober niet meer geldig is. Voor de eerste keer zal De Schammert hiervoor de locatie zijn.

Vanaf 20:00 uur beginnen de optredens. De zaal is vanaf 19.00 uur open. 

Op deze avond zullen een aantal bekende tonpraoters uit de regio aantreden, zoals Andy Marcelissen, Hans Keeris, Dirk Kouwenberg, Koop “Sloop” Drost en Hans Verbaarschot.

De muzikale invulling van de avond zal verzorgd worden door cabaretgroep Zes Kir Nix.

Amusement gegarandeerd!

De kaartverkoop start vanaf heden. Kaarten kunnen zowel telefonisch (via nummer 

06-22173203), als via e-mail ([email protected]) gereserveerd worden, à € 11,= per stuk. Gelieve bij de bestelling uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Ophalen van de kaarten kan op zaterdag 2 oktober 2021 tussen 10.00 uur en 13.00 uur, tegen zowel contante betaling als betaling per pin, in De Schammert (Dorpstraat 59) in Leende. Mocht deze cabaretavond niet door kunnen gaan, dan vervallen de kaarten en hoeven deze uiteraard niet betaald te worden.

Updates worden via de website (https://www.delindseblaos.nl) bekendgemaakt. 

Gelieve er rekening mee te houden, dat er (indien dat tot de dan geldende maatregelen behoort) gevraagd kan worden om een test- of vaccinatiebewijs.