Geen traditionele Sint Oda Feesten, wél alternatief programma

PELT – Om welbekende redenen vinden er ook dit jaar geen traditionele Sint Oda Feesten plaats. Toch was niets doen geen optie. Daarom werd er ingezet op enkele fijne alternatieven als waardige vervanger. Zo wordt er op vrijdag 24 september een grote Sint Oda Quiz georganiseerd, zal Sint Oda als checkpoint fungeren voor de Boslandtrail 2021 en kan je op zondag 26 september genieten van een smakelijke barbecue. Ontdek onze activiteiten in de feesttent (parking Kapelstraat) in september:

Vrijdag 24 september: ‘Grote Sint Oda Quiz’

In plaats van een grootschalige fuif staat er op vrijdag 24 september een gezellige quizavond op het programma. Wil jij je hersenpan nog eens flink uitdagen? Schrijf je dan nog snel in!

-Deelnameprijs 20 euro/ploeg (max 4 personen)

-Deuren open: 19.00 uur – Start quiz: 19.30 uur – einde voorzien rond 23.00 uur

-Inschrijven voor 16 september: via de receptie receptie@oda.stijn.be of tel. 0032 11 642860.

Vrijdag 24 & zaterdag 25 september: Checkpoint Boslandtrail 2021

De Boslandtrail is al aan zijn vierde editie toe en daarom ging de organisatie op zoek naar nieuwe plekjes en nieuwe uitdagingen. Dit jaar mag Sint Oda ook deel uitmaken van dit evenement. We plaatsen een feesttent die zal fungeren als één van de checkpoints op de uitgestippelde routes.  Alle deelnemers van de 50, 75 en 100 km zullen hier over het terrein van Sint Oda passeren. En dit vrijdag 24 september vanaf 23.30 uur tot en met zaterdag 25 september om 20.30 uur. Intussen is de tent geopend voor bezoekers en kan je er als bezoeker terecht voor een drankje of kleine hap.

Zondag 26 september: Kom barbecueën bij Sint Oda!

Ook een overheerlijke BBQ staat gepland op zondag 26 september. Naar goede gewoonte organiseren we jaarlijks een heus barbecuefestijn. Dit jaar weliswaar op een andere manier en met een nieuwe formule. Locatie: in de tent op de grote parking Uur: tussen 11.30 en 19.00 uur (gewenste tijdsblok doorgeven)

Bekijk het assortiment en geef je bestelling voor 16 september door via www.sintoda.be/nl_BE/sint-oda-bbq