Gratis VanStreek Festival zondag 17 oktober 2021!

EINDHOVEN – Eindelijk staat er weer iets leuks op het programma; namelijk het VanStreek festival. Vol vreugde delen we mee dat dit zal gaan plaatsvinden op zondag 17 oktober 2021 van 11.00 – 16.00. 

Wat is dan precies het VanStreek festival? Een gezellige dag voor gezinnen om kennis te maken met al het moois dat Landgoed De Grote Beek te bieden heeft. Onder het genot van een hapje, een drankje, goede muziek, interactief theater, diverse activiteiten en kraampjes worden alle bijzondere initiatieven van GGzE vertegenwoordigd. Tijdens dit festival valt er van alles te beleven! Zoals het knuffelen met dieren, hoefijzer werpen, knutselen, schminken, springen op het springkussen en nog veel meer. In samenwerking met cliënten en vrijwilligers wordt er een beestachtig goed evenement neergezet. Kortom: dit wil je niet missen! De editie van 2021 staat in het teken van dieren, met als thema: ‘Wat een beestenbende!’. Er is dan ook geen betere locatie te bedenken dan de omgeving van Boerderij de Haen, de Paardenhoeve en Caffeine Dealers. (Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 23, Eindhoven). Toegang is gratis en het terrein is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als op de fiets of te voet.  

Foto: Bram Saeys; GGzE Doen in het groen Onder het motto “DOEN IN HET GROEN” organiseren de Groene Corridor en GGzE een ‘buitengewoon’ evenement wat gericht is op activiteiten in de natuur. De Tuin en Hout , onderdelen van ons prachtige Landgoed De Grote Beek bieden deze dag vele smakelijke en vermakelijke activiteiten voor een breed publiek. Er zijn onder andere singer-songwriters, leuke activiteiten, ook voor de kinderen en ‘a taste of special food’. Het festival is gratis. Wat te verwachten? Tijdens het Vanstreek Festival kun je bloemschikken, over het kabouterpad, met de trekkertram, dieren knuffelen, een pony pimpen, langs bij het krijtpaleis, met de tokkelbaan, ‘Vanstreek’ hapje proeven, naar exposities in de community kas, je laten schminken, een tijdelijke tattoo laten zetten, ijsjes eten van Intelligentia ICE, pizza’s bakken, producten uit de Philips Fruittuin proeven, langs bij de imkers, manden vlechten, hutten bouwen, met houtskool tekenen, langs de scharrelende kippen van de kipcaravan, genieten van de singer-songwriters, naar de presentatie ‘natuurlijke jacht’, groene excursies doen en luisteren naar Vanstreek verhalen.