Fashion by Flo, mode voor iedere gelegenheid 

VALKENSWAARD – Florianne Stroeken opende in maart dit jaar haar eigen kledingboetiek in het centrum van Valkenswaard. In haar gezellige winkel ‘Fashion by Flo’ biedt ze dameskledij aan, gaande van comfortabel tot feestelijk en alles daar tussenin. “Bij het samenstellen van mijn collecties let ik erop dat de kleding geschikt is voor een ruime doelgroep, zeg maar voor zowel moeder als dochter,” lacht Florianne. “Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik merken aanbied die enig zijn in de regio, dat er verschillende prijsklassen vertegenwoordigd zijn en dat er eerlijk advies gegeven wordt. Ik wil namelijk dat klanten zich hier op het gemak voelen en helemaal tevreden zijn na een aankoop.” 

Florianne is 27 jaar en droomde altijd al van een eigen modezaak. “Van jongs af aan had ik al een passie voor fashion en voor retail. Nu deze mogelijkheid op mijn pad kwam heb dan ook geen moment geaarzeld en de stap gezet. ‘Fashion by Flo’ was geboren!” aldus Florianne. In de winkel zijn tal van leuke outfits te vinden, voor iedere gelegenheid. “Ik heb een aantal topmerken die ik als enige in de regio voer,” legt Flo uit. “Zo onderscheid ik me van anderen en is er in mijn winkel altijd wel iets ‘unieks’ te ontdekken. Enkele merken zijn Nikkie, Josh V en Lofty Manner. En om de outfit compleet te maken heb ik ook een assortiment sieraden toegevoegd. Zo kan je bij Fashion by Flo een complete outfit vinden onder één dak!” 

De nieuwe collectie is ondertussen al grotendeels te ontdekken in de winkel, maar er blijven iedere week nieuwe items binnenkomen. “Iedere klant kan bij ons rekenen op persoonlijk en eerlijk stijladvies,” legt Florianne uit. “We leggen zeker geen druk op onze klanten, wie niet meteen zijn gading vindt, is altijd welkom om een ander keertje terug te komen, wanneer er weer nieuw items in de rekken hangen.” 

Fashion by Flo is er voor iedere vrouw, van iedere leeftijd. “Dankzij de veelzijdigheid van onze collecties hebben we altijd wel iets leuks in huis. Of je nu naar een bruiloft gaat of gewoon een leuke outfit zoekt voor op de werkvloer of in het weekend, kom zeker eens langs en laat je verrassen door de vele mogelijkheden! 

Fashion by Flo is gelegen aan de Corridor 20, pal in het centrum van Valkenswaard. En blijf op de hoogte van de nieuwste items in de winkel, acties, koopzondagen en nog veel meer via de social media van Fashion by Flo (Facebook en Instagram).