Openingswedstrijd Ledûb Volleybal dames 1 nieuwe seizoen 

BUDEL – Op zaterdag 18 september Ledûb dames 1 het seizoen in de Topdivisie starten, met een competitiewedstrijd tegen de meiden van Sliedrecht sport dames 2. Na een stille Coronaperiode, zullen vanaf 19 uur de ballen weer knallen in de Zuiderpoort te Budel.

Omdat het de eerste competitiewedstrijd van het seizoen ‘21-‘22 zal zijn, heeft de organisatie alle sponsoren persoonlijk uitgenodigd en zullen ook de toppers die onderdeel uitmaakten van het interim bestuur, aanwezig zijn. De meiden van Ledûb dames 1, zullen tevens te zien zijn in de nieuwe Ledûb-tenues, verzorgd door PreSention en gesponsord door hoofdsponsor Van Winkel Fashion & subsponsoren Jumbo en Verspaandonk. 

We weten allemaal dat we er alleen samen voor kunnen zorgen, dat dit veilig verloopt. Iedereen is van harte welkom, mits je bij toegang een Corona-toegangsbewijs kan laten zien (QR-code op de CoronaCheck-app) We hebben ongelofelijk veel zin om jullie allemaal weer te zien in de Zuiderpoort! Tot dan!