Pro6 zwerfvuilprikactie in Maarheeze

MAARHEEZE – Op 10 juli organiseerde Pro6 een zwerfvuilprikactie in Budel-Schoot. Het was de 30ste zwerfvuilprikactie die werd georganiseerd. Zaterdag 18 september gaan ze opnieuw op pad en deze keer is Maarheeze aan de beurt. Ze verzamelen om 11.00 uur op de carpoolplaats aan de Kleine Bruggen in Maarheeze. Er wordt in tweetallen gelopen op 1.5 m. afstand van elkaar. De groep komt om 12.30 uur weer bij elkaar bij het startpunt, verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd wordt naar de milieustraat. Hebt u ook zin om mee te doen? U bent van harte welkom! Als u uw eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan wordt er gezorgd voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken en handschoenen etc. U kunt het nuttige met het aangename verenigen. Zaterdag is tevens de “World clean up day” en daarom werd deze prikactie ook een weekje verschoven. Wereldwijd wordt er zwerfvuil geprikt, om de wereld er schoner uit te laten zien. Héél belangrijk toch! Gelukkig gaan steeds meer mensen inzien, hoe belangrijk een schone leefomgeving is. U kunt zich van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl. Dat is echter niet verplicht.