Stichting Gastel Kermis viert samen met jou Gastel kermis 

GASTEL – Van zaterdag 18 september t/m dinsdag 21 september is het weer zover: Gastel kermis. Stichting Gastel Kermis (SGK) is trots dat hun feesttent na een jaartje afwezigheid vanwege Covid-19 weer op het Cornelisplein staat. Dit jaar gaan we er samen met de vele vrijwilligers en exploitanten weer vier gezellige dagen van maken. 

SGK heeft daarvoor een programma samengesteld voor jong en oud. Uiteraard houden we daarbij rekening met de geldende Covid-19 maatregelen: toegang tot de feesttent is alleen mogelijk met een legitimatiebewijs in combinatie met de QR code (Corona app), een testbewijs van maximaal 24 uur of een herstelbewijs. Vanaf zaterdag kunnen jongeren tot en met 15 jaar gratis een kermiskaart afhalen in de feesttent die ze direct kunnen gebruiken. Alle leerlingen van OBS ‘t Lange hebben deze week een tekening ontvangen en in ruil daarvoor ontvangen zij deze kaart. Uiteraard hangen we de ingeleverde tekeningen op in de tent. Ook de jeugd tot en met 15 jaar die op OBS ‘t Lange zaten kunnen zich melden voor een gratis kermiskaart. Een win-win situatie omdat we op deze wijze zowel de jeugd bij de kermis betrekken als de kermisexploitanten steunen. En daarmee realiseren we naast gezelligheid ons belangrijkste doel: het behouden van de kermis in een kleine kern als Gastel. Maandag en dinsdag is het vervolgens de beurt aan de kaarters. Op maandag vindt het kermistoepen plaats dat uitgegroeid is tot een begrip in de regio. Wees er daarom op tijd bij want vol=vol. Op dinsdag is het de beurt aan de rikkers. Voor meer gedetailleerde informatie kijk op de poster op deze pagina of op facebook: stichtinggastelkermis.

Tot slot hopen wij, met inachtneming van de Covid-19 maatregelen, dat we er samen een veilige en fijne kermis van maken. We zien jullie graag in onze feesttent!