Van tijdloos tot trendy bij In de Kempen Juweliers 

VALKENSWAARD – In de Kempen Juweliers is een begrip in Valkenswaard en omstreken. Niet enkel door de afwisseling in de verschillende collecties maar zeker ook dankzij de persoonlijke service en de jarenlange ervaring heeft deze juwelier een stevige reputatie opgebouwd tot ‘de dorpsjuwelier van Valkenswaard’. In de Kempen Juweliers heeft een prachtig aanbod, gaande van tijdloze sieraden tot nieuwe merken die een hedendaags accent geven aan uw ring, armband, halsketting…. En ook voor heren is er een mooi assortiment samengesteld. Denk onder andere aan ringen, stoere armbanden en een uitgebreide collectie horloges. 

Bedrijfsleider Mark Willemsen is trots op de winkel en op het aanbod dat ze in huis hebben: “We kunnen een erg ruim cliënteel bedienen,” vertelt hij, “want zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom bij ons voor het vinden van een juweel dat perfect bij ze past. Een sieraad kan je outfit maken of kraken. Een juweel moet perfect passen bij uw stijl, uw lichaam, uw gemoed… Bij In de Kempen Juweliers weten we dat als geen ander.” 

“Uiteraard is budget niet onbelangrijk, daarom hebben we verschillende prijsklassen toegevoegd aan ons aanbod. Kwaliteit blijft uiteraard voor op staan en zo is er steeds voor ieder wat wils! Dit in combinatie met de persoonlijke service van ons team weet je dat je in goed handen bent bij In de Kempen Juweliers.” 

De etalage van de winkel nodigt meteen uit om eens binnen te lopen. Maar ook de ‘digitale etalage’, die te bezichtigen is via www.indekempenjuweliers.nl staat volledig op punt en representeert het aanbod dat aanwezig is in de winkel. “We hebben een online shop, waar iedereen een mooi beeld krijgt van onze sieraden” vertelt Mark, “Klanten kunnen gemakkelijk via de website een bestelling doorgeven maar wie graag een juweel eerst eens komt passen is uiteraard van harte welkom in onze winkel. Hier geniet u ook meteen van een persoonlijke service en kan u meteen kijken of het juweel ook echt bij u en uw persoonlijkheid past.” 

Het aanbod is erg gevarieerd. Graag stellen we enkele merken aan u voor. 

ZINZI 

Sinds kort voert In de Kempen Juweliers het populaire merk Zinzi, dat betaalbare juwelen biedt voor jong en oud. “Dit merk valt erg in de smaak,” vertelt Mark. “Zinzi weet precies hoe ze het tijdloze aspect kan combineren met nieuwe trendy invloeden. En dit aan erg interessante prijzen!” Behalve ringen, oorhangers, halskettingen en armbanden heeft Zinzi ook een collectie horloges. Ieder seizoen wordt ingespeeld op de nieuwe trends! 

DANiEL ViOR 

Ontdek de prachtige en vooral unieke sieraden van de Spaanse kunstenaar en goudsmid Daniel Vior. Zijn juwelen, voorzien van verschillende kleuren emaille, spreken tot de verbeelding, sluiten perfect aan bij het lichaam en zijn vervaardigd met een scherp oog voor details. Kwalitatief, handgemaakt en uniek: dat zijn de trefwoorden die deze collectie het beste omschrijven. 

Edox 

Het Zwitserse merk Edox is een gerenommeerde naam in de wereld van horloges. Kwalitatief en innovatief tegelijkertijd. Bovendien is dit merk heel veelzijdig in de collectie, er zijn sportieve modellen maar ook klassieke horloges sieren het aanbod. Laat u zeker informeren door het professionele team van In de Kempen Juweliers, en bepaal samen welk model het beste past rond uw pols. 

Coeur de Lion 

De sieraden van het Duitse Coeur de Lion passen perfect bij de hedendaagse vrouw. Speels, kleurrijk en tegelijkertijd ook chique en elegant, dat is waar Coeur de Lion voor staat. Er worden Swarovski-kristallen verwerkt in de juwelen, soms in combinatie met natuursteen. Deze sieraden zijn passend bij iedere gelegenheid en ieder moment. 

Eclat 

Eclat biedt exclusieve gouden sieraden, voorzien van diamant, van uitmuntende kwaliteit. De ruime collectie biedt voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een klassiek en tijdloos juweel, dan is een kijkje in het assortiment van dit merk, dat al ruim 40 jaar zijn kwaliteit heeft bewezen, zeker de moeite. 

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van In de Kempen Juweliers. Zowel voor hem als voor haar en voor de kinderen  is hier het perfecte juweel te vinden. Van trendy tot klassiek, voor ieders portemonnee, afgewerkt met een persoonlijke service en een glimlach! 

In de Kempen Juweliers

Corridor 23 

Valkenswaard 

www.indekempenjuweliers.nl 

Tel. 0031 40 2074141

Facebook ‘In de Kempen juweliers’