Winnaars Puzzelbijlage augustus 

REGIO – Tijdens de zomerperiode bracht HAC Weekblad tweemaal een dikke Puzzelbijlage uit. Niet alleen leuk om op zonnige (en niet zo zonnige) dagen lekker te puzzelen, maar er konden ook nog eens mooie prijzen gewonnen worden dankzij de deelnemende ondernemers. De winnaars van de Puzzelbijlage die begin augustus uitkwam zijn nu bekend! 

Bakkerij ’t Korfje stelde een luxe ontbijtkorf voor 2 personen ter beschikking. Deze is gewonnen door Nelly Walravens uit Gastel. Assurantiekantoor van Hunsel en Govers uit Budel gaf 3 cadeaubonnen weg van ijssalon Pierre in Budel, t.w.v. €10 elk. Deze gaan naar N. Verheijden, Brigitta Vaesen en Annie Schildermans. Patrick Feron uit Budel mag dan weer gaan genieten van een mooi verzorgde bierkorf t.w.v. €40, geschonken door drankenhandel De Bierkruier in Bocholt. Wie ook mag genieten van een lekker biertje is Ria Maes, want zij wint een ambachtelijk bierpakket van de Budelse Brouwerij. 

Lonneke Waterman is de gelukkige winnares van een floatsessie t.w.v. €35 bij BabySpa in Budel. En Franky en Wijny van Brakel uit Achel mogen dan weer de culinaire toer op want zij winnen een high tea voor 2 personen bij De Brasser in Budel. Wie ook lekker mag gaan uiteten zijn Nadine Vintevogel uit Hamont en Rita Gielen uit Soerendonk. Zij winnen namelijk een cadeaubon t.w.v. €25, te besteden bij restaurant Happy Days in Sint-Huibrechts Lille. En de familie Rijks uit Budel heeft het steppegras-menu voor 2 personen t.w.v. €35 gewonnen, dat ter beschikking werd gesteld door het Hart van Hamont.  Alle winnaars krijgen nog persoonlijk bericht over wanneer en waar ze de prijs kunnen ophalen.