Conceptstore Sereen: waar mode, kunst en interieur elkaar ontmoeten 

VALKENSWAARD – Eén jaar geleden opende Caroline Wolterink, een Valkenswaardse in hart en nieren,  haar eigen conceptstore in het hartje van Valkenswaard. “In de eerste plaats wou ik een plek creëren waar je niet enkel terecht kan voor mooie spulletjes, maar waar zeker ook ruimte is voor gezelligheid en het opdoen van inspiratie,” vertelt Caroline. Sereen heeft een prachtig aanbod kledij, gecombineerd met interieur- en decoratieartikelen. 

Betaalbare exclusiviteit, dat is de leidraad van Caroline wanneer ze op inkoop gaat. “Ik stel zelf mijn collecties samen,” legt ze uit. “Daarbij hou ik rekening met de kwaliteit en met de verscheidenheid van de collecties. Ik bied voornamelijk Italiaanse kledingmerken aan en van ieder stuk koop ik er slechts enkele in. Wekelijks wordt het aanbod aangevuld met nieuwe items, zo ontdekken mijn klanten steeds iets nieuws in mijn winkel!” Sereen staat garant voor vlotte en elegante kleding, met een goede blik voor de nieuwste trends. “En om de outfit compleet te maken bieden we ook leuke accessoires aan zoals sjaaltjes, sieraden, handtasjes,…” Wie door de winkel loopt, komt eveneens tal van leuke decoratieartikelen tegen, om zowel het binnen- als buiteninterieur te verfraaien. Denk aan vaasjes, klein meubilair, verlichting en kunstartikelen van verschillende kunstenaars uit de regio. “Zelfs gordijnen zijn opgenomen in ons assortiment. Van inmeten tot ophangen, alles kan van A tot Z door ons geregeld worden.” 

Caroline en haar medewerkers dragen een persoonlijke service hoog in het vaandel. “Klanten kunnen rekenen op een goede service en een eerlijk advies,” aldus Caroline. “Iedereen kan hier ongedwongen komen shoppen, of gewoon een lekker drankje komen doen in onze mooie tuin!” In de tuin staat tuinmeubilair dat ook te koop wordt aangeboden, maar waar klanten ook gewoon even kunnen komen genieten van de mooie omgeving en spulletjes. 

“Gezelligheid is heel belangrijk, Sereen is een inspirerende plek waar iedereen welkom is. Op vrijdag- en zaterdagmiddag bieden we regelmatig een hapje en een drankje aan, gewoon om gezellig het weekend te vieren,” lacht Caroline. En binnenkort worden er ook weer inspirerende thema-avonden georganiseerd. Hou zeker de website en de social media van Sereen in de gaten! 

Sereen is gelegen aan de Eindhovenseweg 18 in het centrum van Valkenswaard. Kijk op www.sereen.studio voor meer informatie of volg Sereen via Facebook en Instagram.