Els en Marleen ronden ABC-wandelingen af

HAMONT / ZUTENDAAL – De vriendinnen Els en Marleen, die tijdens de lockdown van start gingen met de ABC-wandelingen, kunnen de letter Z nu ook afstrepen. Het opzet was simpel: om de verveling tijdens de lockdown tegen te gaan, gingen de dames samen wandelen in een gemeente of bekende locatie in de regio, beginnend met een bepaalde letter. De eerste gemeente was Aalst (onderdeel van de gemeente Aalst-Waalre) en zo wandelden ze samen langs het volledige alfabet. Afgelopen weekend hebben ze, met een fijne wandeling doorheen Zutendaal, het traject afgesloten. In Zutendaal genoten Els en Marleen niet enkel van elkaars gezelschap en de mooie omgeving, maar ze brachten ook een bezoek aan de Kapelanij, een brasserie waar volwassen met ASS een handje toesteken. In totaal wandelenden ze het volledige alfabet in maar liefst 433,18 kilometer en 88 uur. Mooie prestatie dames!