Actiedagen bij Contactlenzen Speciaalzaak Mennen & de Cock 

WEERT – Aan de Wilhelminasingel in Weert is Mennen & de Cock gelegen. Deze zaak is gespecialiseerd in contactlenzen en optometrie. Op vrijdag 1 oktober en zaterdag 2 oktober zijn er speciale actiedagen, volledig in het teken van multifocale contactlenzen. Het team van Mennen & de Cock presenteert een nieuwe, revolutionaire multifocale contactlens waarmee u zowel veraf als dichtbij een goed zicht heeft. Kom langs en laat vrijblijvend aanmeten! 

Heeft u ooit multifocale lenzen geprobeerd maar is het niet gelukt of heeft u tot nu toe de stap niet gewaagd, kom dan zeker op vrijdag 1 of op zaterdag 2 oktober langs. Het team geeft u tijdens deze actiedagen alle informatie en zij passen u vrijblijvend lenzen aan. U moet hiervoor wel even telefonisch een afspraak maken via tel. 0031 495 544588. Bevallen de lenzen u, en gaat u over tot aanschaf, dan krijgt u ook nog eens een mooi presentje! 

Mennen & de Cock is gelegen aan de Wilhelminasingel 185 in Weert. Kijk voor meer info op www.mennenendecock.nl of hou de Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor de laatste nieuwtjes!