Ledub dames 1 verliest tegen Somas activia met 3-1

BUDEL – “Onze 2e competitie wedstrijd. Wij mochten deze spelen tegen Somas activia een hardwerkend en gedreven team.  Vandaag waren we helemaal compleet, alleen kon Shanou helaas nog steeds niet mee doen”

Door Daielle Klijsen


Set 1 hebben we helaas 25-12 verloren. We begonnen bij de eerste bal al te voorzichtig en dit bleef de hele set onze pass was in deze set erg rommelig. Misschien waren we wat onder de indruk van het hardwerkende team, maar als we meteen fel waren hadden we zeker deze set kunnen pakken.
Set 2 hebben we 25-18 gewonnen hoppa dat voelde goed. We hadden servicedruk en begonnen al een stuk scherper. We gingen al ‘met ons koppie spelen’ en zochten de gaatjes op in het veld. Ook hadden we de lange arme van Annie in het veld die op voor wat heerlijke blokjes hebben gezorgd.
Set 3 hebben we helaas 25-12 verloren.. shit het ging zo goed set 2. Deze set was de koek een beetje op we gingen erg veel fouten maken. De pass ging weer minder en we kregen wat service druk tegen. Jammer aangezien we in deze set het niet hebben kunnen compenseren met onze eigen service druk..
Set 4 hebben we ook helaas verloren met 25-17 we begonnen er gedreven aan deze set. We hadden onze servicedruk terug en waren we sterk aan het verdedigen. Heel even was het echt ‘alles van de vloer’, maar helaas duurde dit maar van korte duur. Onze eigen foutjes kwamen terug en zo zijn wij achter de feiten aan gaan lopen. We konden dit niet op tijd omdraaien.
Volgende week staat Tilburg op de planning. We zijn erg gedreven om ze te pakken!
Kom je ook? Om 18.00 uur in Tilburg. Tot dan!

Foto Jos Meusen