Repair Cafe bij Trefpunt ’t Buuls zitje

BUDEL – Komende zaterdag is het alweer de eerste zaterdag van de maand en dus Repair Café in ’t Buuls zitje. Heeft u defecte spulletjes zoals, radio’s, Senseo apparaat, mixer, stofzuiger of draagbare radio? Misschien kunnen onze Repairmannen deze wel repareren. Geef je apparaat een tweede leven, want weggooien kan altijd nog. Het Repair Café is op zaterdag 2 oktober en is van 10.00 tot 12.00 uur geopend en de koffie staat altijd klaar. Verder is er in oktober weer een extra lunch met thema en een heel leuke knutselworkshop kransen maken op woensdag 13 oktober. Je kunt je nu al opgeven hiervoor. Bovendien begint in oktober het kinderknutselen. Hiervoor hebben de kinderen van de basisscholen in Budel zich kunnen opgeven via het boekje Sjors Creatief en de cursus was meteen volgeboekt. Kinderen kunnen zich wel nog opgeven en komen dan op een wachtlijst. Ook is er weer voor de eerste keer een lunch voor de vrijwilligers en een overleg. Want dankzij dit superteam kunnen wij als Huiskamer wel elk dagdeel open en staan we dagelijks klaar voor onze bezoekers. Lijkt het je trouwens leuk om ook gastvrouw/heer te worden? Een beetje uitbreiding van ons team is altijd fijn.

Wil je  meer info over bovenstaande items, dan kun je bellen naar algemeen telefoonnummer van ’t Buuls zitje, 0031 6 10227398 of naar coördinator Kitty Arets (0031 630447705) of mailen naar buulszitje@gmail.com  Kijk ook eens op de Facebookpagina voor leuke artikelen en veel foto’s. Je vindt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer.