We draaien weer op volle capaciteit

VALKENSWAARD – Sinds deze week kan je weer in een volle zaal van voorstellingen en films genieten bij Theater de Hofnar in Valkenswaard. Hiervoor is een coronatoegangsbewijs vereist.

Na een lange tijd kunnen de theaterzalen weer volledig gevuld worden. Ook films, zoals de James Bond-film ‘No Time to Die’, zijn weer te zien in een normale zaalcapaciteit. De film is nu eindelijk te zien van 4 t/m 25 oktober, met maar liefst 17 vertoningen. Met een goede kaartverkoop kijken we uit naar de eerste vertoning.

No Time to Die
‘No Time to Die’ is een actiethriller onder regie van Cary Joji Fukunaga. Het is de 25e film uit de James Bond reeks. In de film keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde keer als Ian Flemings in James Bond 007. Deze week kan je de driehoeksborden met de posters van de James Bond film nog langs de weg zien staan. 

Kaarten 
Voor meer informatie over hoe De Hofnar omgaat met de nieuwe maatregelen en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010)  of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.