Bakkerij Rooymans nieuwe sponsor Ledûb Volleybal

BUDEL – Vrijdag 18 september ondertekenden Tom en Kelly van Bakkerij Rooymans een driejarige sponsorcontract met Ledûb Volleybal. De bakkerij heeft in het verleden de club ook ondersteund. Door hun drukke werkzaamheden konden zij de avond daarop niet aanwezig zijn bij de eerste wedstrijd van dames 1 waarvoor alle sponsoren van Ledûb Volleybal waren uitgenodigd. Bakkerij Rooymans is een echt familiebedrijf opgericht door Harrie Rooymans in 1916. De bakker is gevestigd aan de Markt in Budel. In 1976 nam Loet, de zoon, het over en in 2010 Tom en Kelly. Toch is Loet nog regelmatig in de bakkerij te vinden daar er een groot tekort aan bakkers is. Loet laat zijn zoon en schoondochter natuurlijk niet in de steek. Bakkerij Rooymans is een middelgrote brood- en banketbakkerij waarbij zij met de bakkers en banketbakkers, verkoopsters en weekendhulpen gaan voor kwaliteit en voor een vriendelijke en vlotte bediening. Met name de vlaaien, worstenbroodjes en gebak zijn -natuurlijk- naast het brood de specialiteiten van de bakkerij. 

Op de foto Tom en Kelly Rooymans met een aandenken van Ledûb Volleybal.  Foto Jos Meusen.