MBV Budel wint B-Pokal Motoball

BUDEL – Ook dit jaar zijn de spelers van MotoballVereniging Budel erin geslaagd, om de B-Pokal naar Budel te halen. Om de B-Pokal strijden alle teams, die er niet in geslaagd zijn om de play-off voor het Duits kampioenschap te bereiken. MBV Budel moest het in de finale  opnemen tegen MBC Kierspe. De wedstrijd werd afgelopen zaterdag gespeeld te Kierspe. In de eerste manche kwam Budel, door doelpunten van Carlo van Geldrop en Louis Heller, op  een voorsprong van 0-4. Ondanks een doelpunt in de eerste minuut van de tweede manche van MBC Kierspe, bleef Budel de overhand houden en bouwde de voorsprong uit naar 6-1. In de derde manche verhoogde Sven Neijssen met twee treffers de voorsprong naar 8-1. MBC Kierspe kwam in deze manche nog eenmaal tot scoren. In de vierde manche breidde Stan Looijmans met twee doelpunten de voorsprong uit naar 9-2. MBC Kierspe nam nog een doelpunt voor haar rekening. In de slotminuut kreeg MBV Budel nog een penalty toegekend. Sven Neijssen benutte deze penalty feilloos en bracht daarmee de eindstand op 3-10 en hiermee werd de B-Pokal op overtuigende wijze naar Budel gehaald. Een mooi resultaat van MBV Budel om het seizoen mee af te sluiten.

Hiermee zit het door corona ingekorte motoball-seizoen voor MBV Budel er alweer op. MBV Budel wil alle sponsoren, vrijwilligers, supporters en iedereen, die de vereniging  op wat voor manier ook steunt, hartelijk bedanken en hoopt, dat zij ook het volgend seizoen op die steun mag rekenen. MBV Budel is nog op zoek naar een keeper voor het jeugdteam. Ook zijn jeugdspelers vanaf 12 jaar altijd welkom. De motoren worden door de vereniging geleverd.

Op de foto: het kampioensteam voor de B-Pokal van MBV Budel.