Collecte Dierenbescherming

CRANENDONCK – Op maandag 04 oktober is het dierendag. Helaas worden nog veel dieren mishandeld en verwaarloosd. Daarom houdt de dierenbescherming in de Gemeente Cranendonck in week 40 een collecte (vanaf 03 t/m 09 oktober). Met Uw opbrengst worden jaarlijks tienduizenden dieren opgevangen. Vaak omdat de eigenaar de kosten voor de medische verzorging niet meer kan betalen. Daarnaast laat men dierenambulances rijden en controleren de inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming vermeende dierenmishandeling. Mocht U eventueel interesse hebben om voor de dierenbescherming te collecteren dan kunt U contact opnemen met het plaatselijke wijkhoofd, Noël Tummers, tel. 0031 6-53991007 voor Maarheeze. Woont U in Budel, Soerendonk of Gastel dan kunt U contact opnemen met Angelique Verhees uit Gastel, tel. 0031 6-20569592. In elk geval bedankt voor Uw bijdrage.