EMS 1 krijgt een pak slaag van Maarheeze 0-7

MAARHEEZE – Op een regenachtige dag in Roermond heeft voetbalvereniging Maarheeze zijn 2e competitiewedstrijd gespeeld tegen EMS. Maarheeze begon sterk aan de wedstrijd en dit zorgde ervoor dat zij al snel op voorsprong kwamen.

In de 16e minuut opende Mayco de score na een afgeslagen corner. Hij zette goed druk op de tegenstander en met een mooi afstandsschot vanaf de 16 meter zorgde hij voor de openingstreffer. Amper 1 minuut later was het weer raak door Remy die de 0-2 liet aantekenen na een mooi uitgespeelde aanval. Maarheeze was gretig en hield de druk er goed op. Dit resulteerde in de 0-3 door Joey. En iets later na nogmaals een vloeiende aanval werd het 0-4 door Jordy. In minuut 30 schoot middenvelder Thijs een vrije trap rechtstreeks in het doel, de keeper was kansloos en zo stond men op een riante voorsprong. Maarheeze scoorde in de eerste helft maar liefst 5 keer in 30 minuten en de wedstrijd was al na 1 helft gelopen. Na een doelpuntrijke 1e helft wilde Maarheeze deze lijn doortrekken. Met een aantal kansen voor de aanvallers die helaas het doel niet wisten te vinden. EMS kwam in de 2e helft iets meer in het spel voor en Maarheeze gaf zo alle spelers speeltijd in de tweede helft. Uiteindelijk bracht Sammy in minuut 53 na een goede individuele actie de 0-6 op het scorebord. Het slotakkoord van de wedstrijd was voor Ralf die met een droge schuiver uit een vrije trap de 0-7 aan liet tekenen. In de laatste fase van de wedstrijd kreeg EMS nog wat kleine mogelijkheden. Uit een vrije trap vanaf de rand van de 16-meter plukte keeper Jarno nog knap een bal uit de kruising en zo hield hij vandaag de nul. Eindstand: 0-7. Na deze tweede competitiewedstrijd staat er voor aankomende zondag 10 oktober een thuiswedstrijd tegen Bieslo op het programma. Maarheeze wil de goede start van de competitie graag een goed vervolg geven. De thuiswedstrijd staat gepland om 14.00 uur. Supporters tot dan!