Winst voor Ledûb dames 2

BUDEL – Afgelopen weekend stond voor de dames 2 van Ledûb volleybal de wedstrijd tegen TECONA – ADC Dames 1 op het programma. Een latertje. De wedstrijd begon om 19.45 uur in Urmond en dat is voor Dames 2 altijd een lastige uitwedstrijd. 

Door Sanne Gerads

Volle bak erin, service druk en alle ballen van de grond, dat was de opdracht  Set 1 ging al gelijk gelijk op. We zaten nog niet op ons maximale niveau maar door op het einde de service druk te verhogen hebben we deze set met 23-25 gewonnen.  Opdracht: meer druk leggen, we konden beter. En dat bleek! Wat een heerlijke set met flinke aanvalsdruk aan het net! 17-25 voor ons! 2-0 voor… nu vast houden… Set 3 blijft altijd ‘n lastige…. Met al 4 fout services achter elkaar stonden we ook al gauw flink achter. De wissels brachten helaas geen winnende set binnen. 25-20 voor ADC.  Set 4; eentje die we wilden winnen, want weer een 5-setter zaten we niet op te wachten… De set liep gelijk maar op het einde toch (met een beetje geluk) met 24-26 de vierde en laatste set binnengesleept. Dat betekent een eerste winst voor ons! Een heerlijke wedstrijd waar we weer een stijgende lijn hebben doorgetrokken, de pass erg goed was en we alweer steeds meer ballen van de grond af rapen. Aankomende week gaan we nog flink wat trainen op de afstemming en hopen dan volgende week zaterdag tegen Hajraa dames1 een heerlijke pot neer te zetten!  Tot volgende week in de Zuiderpoort.