Hoofdsponsor van Winkel Fashion verlengt contract met Ledûb Volleybal

BUDEL – Al meer dan 50 jaar is Van Winkel Fashion hoofdsponsor van Volleybalclub Ledûb.

Van Winkel Fashion is in 1949 opgericht. Het merk Ledûb werd in 1963 geintroduceerd. En vervolgens werd de Volleybalclub Ledûb opgericht. De club werd ondersteund door Gerard van Winkel. Gerard voelde zich maatschappelijk betrokken bij Budel en had sport hoog in het vaandel staan. De directie van Van Winkel Fashion is gedurende al deze jaren de volleybalclub trouw gebleven.

Van Winkel Fashion heeft 4 merken dat in de Benelux wordt verkocht. Ledûb staat bekend om zijn eigentijdse overhemden met een prachtige kwaliteit. Als shirtspecialist wordt veel aandacht besteed aan details. Overigens is Ledûb het spiegelbeeld van Budel.

Het merk John Miller is geïntroduceerd in 1989. John Miller werd in de markt gezet als het overhemdenmerk voor het hogere segment. Hoogwaardige stoffen en perfecte pasvorm zorgen voor een stijlvolle look. Blue Crane (Crane is afgeleid van Cranendonck) heeft een assortiment met jeans-gerelateerde overhemden. Blue Crane zet in op de jongere consument. LCF tenslotte (Ledûb Corporate Fashion) bevat shirts en blouses in dezelfde stijl voor man en vrouw. LCF is bedoeld om groepen te kleden. Denk daarbij ook aan werkkleding voor bedrijven. Van Winkel Fashion heeft in haar fabrieken in Noord-Macedonië 150 werknemers. In Budel werken meer dan 30 personen op diverse afdelingen. Het afzetgebied ligt in Nederland en België. Daarnaast heeft Van Winkel Fashion een outletstore naast het hoofdkantoor, geopend van donderdag t/m zaterdag, waar tegen gereduceerde prijzen Ledûb overhemden door de consument gekocht kunnen worden. Anja van de Bersselaar is de directeur van het bedrijf. Ze is er al meer dan 30 jaar werkzaam.  

Anja is begonnen als assistente op de administratie-afdeling. Ook zij is zeer betrokken bij de volleybalclub. Ledûb Volleybal is zeer trots op haar relatie met Van Winkel Fashion.

Het bedrijf staat dan ook vol trots als Ledûb Fashion op ieder shirt van de club.

Foto Anja en Charles. Foto Jos Meusen