Start handbalcompetitie bij HC Hades 

HAMONT-ACHEL – Dit weekend werd er volop handbal gespeeld bij handbalclub Hades.

Alle ploegen hadden wel een wedstrijd voor de boeg. Op zaterdagmiddag speelden de U12 thuis tegen HV Lommel. De eerste set werd 3-3 gelijk. Jammer genoeg ontbrak er nog wat aan de afwerking op doel en verloor Hades de sets daarna met 2-5 en 1-2. Toch een dikke proficiat voor deze ploeg.

’s Avonds moesten de heren het thuis opnemen tegen de buren van Sporting Pelt. Zonder reservespelers was het een hele opdracht. Na een spannende wedstrijd werd de score 13-21. Zondag werd er op verplaatsing gespeeld. De allerjongste Hades-spelertjes, de U10, vertrokken al vroeg in de voormiddag naar Tongeren om deel te nemen aan een tornooi. Ze speelden 4 wedstrijdjes, waarvan ze er 2 wonnen. Proficiat voor de beginnertjes! Last but not least, was het de beurt aan de dames. Zij vormen een samengestelde ploeg met Bocholt. Voor hen stond er een verplaatsing naar Kortessem op het programma.

Met een eindstand van 14-27 mogen ook zij op een geslaagde start van de competitie terugkijken.