Buulder Buk geeft flinke aftrap dit jaar!

BUDEL – Na lockdowns, avondklok en allerlei ander onheil dat de afgelopen anderhalf jaar iedereen stevig in de greep heeft gehad is iedereen er aan toe om eens lekker los te gaan. Geen enkel ander feest dat zich daar zo voor leent als carnaval. Traditioneel inmiddels geeft c.v. Buulder Buk jaarlijks een aftrap met Ut Get Beginne op de Elfde van de Elfde. Deze datum komt dus al aardig in zicht. Bovendien hadden we nog een feestje van 66 jaar Buulder Buk in een vat zitten. Gelukkig waren de plannen niet allemaal verzuurd door het verstrijken van de tijd. Sterker nog, de plannen zijn alleen maar verder gerijpt in de voorbije tijd. Hoogste tijd dus om het vat der feestelijkheden aan te slaan.

Voor de aftrap heeft c.v. Buulder Buk een goed gevuld programma in de steigers staan en nodigen we alle carnavalsvierders van harte uit om mee te komen feesten:

Op donderdag 11 november de Aftrap met Ut Get Beginne met artiesten en dj’s op het vertrouwde podium. Vrijdagavond 12 november zullen diverse bekende tonpraters uit de regio het podium betreden. Informatie over kaartverkoop van deze avond volgt zo spoedig mogelijk. Op zaterdagavond 13 november is het grote Bokkenfèst. Een feestband en dj’s zorgen voor een onvergetelijk feest dat je niet mag missen. De grootste aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen wordt op zondag 14 november afgesloten met een ontbijt en feestelijke bijeenkomst voor leden, vrijwilligers en voormalig hoogheden, raadsleden en iedereen die zich als Bok of Geit verbonden weet met carnaval in Buul. Volg ons via Facebook of kijk op onze website www.buulderbuk.nl.