Cabaretgroep Niet Schieten! komt met jubileumvoorstelling

VALKENSWAARD – Cabarettrio Maarten, Arend en Erik spelen nog één keer samen ter ere van hun 25-jarig jubileum. Ze staan woensdag 20 oktober met de voorstelling ’25 jaar Lust en Leed’ bij Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, zijn ze niet te missen in de theaters. Ze komen speciaal naar De Hofnar om de mensen uit Valkenswaard haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt. Voor de één een feest van herkenning… voor de ander een hilarische openbaring!

Avond vol Lust en Leed

Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend en Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Dit doen ze niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met vrouwen heeft, blijft een terugkerend thema. Het doorgronden van het vrouwelijke geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur (0031 40-2074010)  of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Jaap Reedijk