Geslaagde Cabaretavond! Op naar de 4e Lindse Durpskwis

LEENDE – Afgelopen zaterdag 2 oktober organiseerde Carnavalsvereniging De Lindse Blaos haar jaarlijkse cabaretavond, voor het eerst in dorpshuis De Schammert.

In een goed gevulde en gezellig ingerichte zaal was het weer prima toeven.

Diverse bekende tonpraoters kwamen voorbij, aangevuld met een muzikaal intermezzo van Zes Kir Nix.Dit was het laatste evenement van het huidige seizoen en daarom gaat vanaf nu het vizier op het komende carnavalsseizoen, uiteraard in de hoop alles normaal door kan gaan. Het nieuwe seizoen start op 13 november met de 4e Lindse Durpskwis.

De Comkwissie is alweer volop bezig met de voorbereidingen, om er ook dit jaar weer een mooie, afwisselende, sportieve en creatieve quiz van te maken. Dit jaar zal de opzet iets anders zijn dan bij de voorgaande edities. Op veler verzoek vindt de quiz en de prijsuitreiking dit jaar op één en dezelfde dag plaats.

De Lindse Durpskwis zal in de middag al starten en in de avond vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats in Dorpshuis de Schammert. Schrijf je in op www.delindseblaos.nl en bereid je met je team voor om dé kwisbokaal in de wacht te slepen tijdens deze opening van het nieuwe carnavalsseizoen!