Theaterbonnen AK de Smeltkroes nu óók digitaal

MAARHEEZE – Wie gaat er niet graag een avondje uit? Onbekommerd lachen, luisteren naar mooie muziek, samen met vrienden of gezellig met z’n tweeën. En na afloop natuurlijk napraten met een blokje kaas en een schaaltje bitterballen, een fris biertje of een lekker glaasje wijn… AK de Smeltkroes biedt iedereen die dat niet alleen zichzelf gunt, maar ook een ander, een ideaal cadeau: een Theaterbon! Met een AK de Smeltkroes Theaterbon sla je bovendien twee vliegen in één klap, want je ondersteunt niet alleen de lokale middenstand, maar een avondje uit in ‘eigen theater’ kán vanzelfsprekend bijna niet laagdrempeliger.

Digitaal jasje

De Theaterbon van AK de Smeltkroes is niet nieuw, maar wél de digitale variant daarvan op de site van AK de Smeltkroes (www.akdesmeltkroes.nl/product/theaterbon). Dit maakt het mogelijk om online en op elk gewenst moment een dergelijke bon aan te schaffen. Maatwerk is daarbij gegarandeerd, want hoewel € 5 het minimumbedrag is, bepaal je zelf het uiteindelijke eindbedrag en de ontvanger besluit daarna aan welke door AK de Smeltkroes georganiseerde voorstelling(en) hij of zij deze wil besteden. Hiervoor ontvang je per post of voorafgaand aan een door jou bezochte voorstelling een kaart met code, en deze code kun je gebruiken tijdens het bestellen van de gewenste entreekaarten op de site. De waarde van de bon wordt dan verrekend met de totaalwaarde van je bestelling. Een Theaterbon van AK de Smeltkroes is nog tot drie jaar na afgiftedatum geldig.

Omruilactie

Met de komst van de digitale Theaterbon zijn de analoge, ‘papieren’ Theaterbonnen gelukkig niet opeens ongeldig! Omdat ze echter niet ingezet kunnen worden bij het online bestellen van entreekaarten, is besloten om eenieder de mogelijkheid te geven om kosteloos de (resterende) waarde om te laten zetten in een Theaterbon ‘nieuwe stijl’. Stuur hiervoor je oude Theaterbon naar AK De Smeltkroes, p/a Irmgard van Seggelen, Moonslaan 5c, 6026 EG Maarheeze. De waarde die hierop genoteerd staat wordt dan omgezet in een nieuwe Theaterbon met exact dezelfde waarde. Vergeet niet om hierbij je naam en adres te vermelden, en geef aan of je de nieuwe Theaterbon per post wenst te ontvangen of deze afhaalt tijdens de eerstvolgende te bezoeken voorstelling. Na ontvangst van je nieuwe Theaterbon is deze direct klaar voor gebruik en in te zetten voor je eerstvolgende online bestelling.