Bibliotheek Budel genomineerd voor beste Bibliotheek van Nederland 

BUDEL – Elk jaar reiken Bibliotheekblad (vakblad voor de bibliotheeksector) en Stichting NBD Biblion (de dienstverlenende organisatie voor bibliotheken in Nederland) de prijs uit voor de Beste Bibliotheek van Nederland. Dit jaar is Bibliotheek Budel één van de genomineerden.

Vorig jaar februari 2020 opende bibliotheek Budel de nieuwe locatie in de Borgh. De Bibliotheek van Budel is er voor alle inwoners van Cranendonck. Het motto is: Iedereen doet mee! De Bibliotheek is een plek waar iedereen welkom is en waar je ‘samen jezelf kunt zijn’. Of je nu wilt lezen voor je plezier, beter wilt worden in (digi)taal, wilt leren, voor inspiratie, lezingen, workshops, een vraag of een ontmoeting komt; het mag allemaal. Het is een (online) plek waar je antwoorden vindt, kennis kan opdoen en delen, en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Naast een professionele vakjury krijgt ook het publiek een stem in de uitslag. Ben jij ook trots op de bibliotheek en op Cranendonck? Help de Bibliotheek winnen en breng je stem uit via www.bibliotheekdekempen.nl/bestebieb