Maatjesproject Cranendonck zoekt vrijwilligers!

Cranendonck –Het Maatjesproject Cranendonck is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De aanvragen bij het Maatjesproject worden steeds diverser en om te komen tot een geslaagde match met onze deelnemers is het belangrijk dat onze vrijwilligersgroep ook zo divers mogelijk is.  

Het Maatjesproject Cranendonck is er voor die mensen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. De koppeling met een vrijwilliger duurt een jaar en in dat jaar moet er een stap te nemen zijn. Die stap kan van alles zijn: ik wil mijn theoriecertificaat halen maar ben niet in staat volledig zelfstandig hiervoor te leren, ik wil vrijwilligerswerk gaan doen, maar weet niet wat en hoe ik dat moet organiseren. Maar het kan ook zijn dat je je eigen sociale netwerk wilt uitbreiden, maar niet alleen ergens op af durft te stappen. Ook het leren organiseren van je eigen administratie kan een vraag zijn voor het maatjesproject.

Het vrijwilligerswerk binnen het Maatjesproject is flexibel, uitdagend en tijdelijk van aard. Je hebt één op één contact met iemand en werkt met de deelnemers toe naar (meer) zelfstandigheid. Aanmelden voor het doen van vrijwilligerswerk bij het Maatjesproject Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn, kan telefonisch via 0495-592557 of per mail via marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl.