Pro6 zwerfvuilprikactie in Budel-Dorplein  

BUDEL-DORPLEIN – Op 18 september werd er zwerfvuil geprikt in Maarheeze bij de op- en afritten van de A2, voor de 31e keer! We waren door verschillende persoonlijke omstandigheden met een klein groepje, maar in 1,5 uur tijd werden toch 11 zakken zwerfafval verzameld! Hierbij nogmaals het verzoek het afval mee naar huis te nemen of in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien; alleen dan kunnen we onze leefomgeving schoon houden en dat is voor iedereen prettiger.

Zaterdag 9 oktober gaan we opnieuw zwerfvuil prikken en deze keer is Budel-Dorplein aan de beurt. We verzamelen om 11.00 uur aan de Hoofdstraat op het  plein voor de kerk.  We lopen in tweetallen. We komen om 12.30 uur weer bij elkaar bij het startpunt, verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd wordt naar de milieustraat. Hebt u ook zin om mee te doen? U bent van harte welkom! Als u uw eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. U kunt het nuttige met het aangename verenigen. U kunt zich van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl. Dat is echter niet verplicht.