Word vrijwilliger als gastvrouw of gastheer in Soerendonk

SOERENDONK – Het Dorpstrefpunt Zurrik is op zoek naar nieuwe gastheren en/of gastvrouwen. Het doel van het dorpstrefpunt is om op een laagdrempelige manier de leefbaarheid te verbeteren. Het is een plek voor iedereen. Niet alleen een plek voor ouderen, maar ook voor jongeren. Als gastvrouw- of heer maak je de ruimte klaar voor ontvangst en heet je de gasten welkom. Je schenkt ze een kopje koffie of thee in en helpt ze indien nodig met hun activiteit. Gedurende het dagdeel staat het je vrij om deel te nemen aan activiteiten of een gezellig praatje te maken met onze gasten. Na het afscheid nemen van de gasten zorg je er voor dat Den Donck weer gereed is voor andere verenigingen. Huidige openingstijden en activiteiten: maandag 10.00 uur – 12.00 uur: Handarbeid en biljart, dinsdag 9.30 uur – 12.00 uur: Mannen van Metaal, handarbeid en biljart. In overleg zijn er andere openingstijden en activiteiten mogelijk. Voor meer informatie neem contact op met Rietje Boelens, 0031 6-15347137.