De Immenhof energieneutraal

CRANENDONCK – Mede door het ontvangen bedrag van Rabobank Club Support in 2020 heeft ‘t Wilgenroosje in het afgelopen voorjaar de clubaccommodatie De Immenhof energieneutraal kunnen maken. Daar wordt door middel van een 5-tal zonnepanelen iets meer elektriciteit opgewekt dan er gebruikt wordt. Een mooi resultaat dachten! Natuurlijk met dank aan de mensen die op De Immenhof gestemd hebben. 

De Immenhof mag zich verheugen dat in de Coronatijd toch veel bezoekers de bloemenpracht hebben kunnen aanschouwen. Zoals elke tuin heeft ook de drachtplantentuin tussen Budel en Maarheeze onderhoud nodig. Dingen verslijten, planten gaan dood enz. Momenteel staat er op de planning om aandacht te schenken aan de omheining en enkele toegangspoortjes die vervangen moeten worden. Dit om rondtrekkende wilde varkens buiten de tuin te houden. Ook staat de renovatie en heraanplant van de rotstuin op het verlanglijstje. Uw stem in de Rabo Club Support 2021 zou een mooie bijdrage kunnen zijn om een en ander te realiseren!