Kermis toeptoernooi in Gastel wederom geslaagd

GASTEL – Na een jaar afwezigheid door Corona is dit jaar Gastel kermis toch weer door kunnen gaan. Met 160 deelnemers is op een kermismaandag in Gastel het 44e toeptoernooi gehouden. Ook dit jaar werd er weer getoept in de feesttent op het Corneliusplein bij de kermis. Met dank aan DJ Frank Groenen was de sfeer deze maandag weer opperbest. Sil Driessen bleek de beste van de dag. Met de 100% score van 16 punten veroverde hij de eerste prijs. Hij mag zich een jaar lang de toepkoning van Gastel noemen.

Voor de laatste speelronden waren er maar 2 personen met de 100% score van 12 punten, namelijk Jan Bax en Sil Driessen. De laatste ronde zou beslissend kunnen zijn wie met de hoogste prijs aan de haal zou gaan. En inderdaad won Sil Driessen als enigste de hoogst haalbare punten en was dus automatisch de winnaar. Jan Bax werd veroordeeld tot de troostfinale om te spelen voor plaats 2 t/m 4. Jan bleek de sterkste van deze troost finale en werd dus 2e. Achter hem werd Teun Driessen 3e en Kas Abrahams 4e.

Het gehele evenement werd weer door meerdere sponsoren ondersteund: Stichting Gastel Kermis en Jos Martens dakbedekking uit Gastel. Cafetaria Mr Piepers, Café de Bout en Slagerij Twan Ras uit Soerendonk. Assurantiën Van Hunsel en Govers, Restaria Kom us aan en Van Horne brandstoffen uit Budel. Café Roothans uit Leende. En tot slot Van Eyck Shutters en Newstairs traprenovatie uit Weert.

FC Cranendonck en Stichting jeugdclub Gastel wil alle deelnemers en sponsors hartelijk danken voor de bijdragen aan het welslagen van dit toeptoernooi. We hopen dat we volgend jaar weer kunnen rekenen op de steun van alle sponsors en deelnemers om het 45e toeptoernooi in de tent van Stichting Gastel kermis op het Corneliusplein tot net zo’n gezellig evenement als dit jaar kunnen maken.