Sporten als vanouds bij Sportivo in Budel 

BUDEL – Eigenaar van sportschool Sportivo in Budel, Albert Roosenboom: “Iedereen is weer welkom om, zonder corona-beperkingen, te komen sporten bij Sportivo!” Eind september werden de Nederlandse maatregelen namelijk weer versoepeld en dat was welgekomen nieuws voor onder andere de sportscholen. 

“Zo is de 1,5 meter regel weggevallen, zijn de scheidingswanden niet meer nodig en de douches en kleedkamers zijn weer normaal geopend. De koffiecorner is weer geopend en wie wil komen sporten hoeft geen vaccinatiebewijs of negatieve corona-test voor te leggen. En zo zijn we weer een flinke stap dichter bij het oude normaal gekomen.” 

Sportivo beschikt over een ruime fitnessruimte die uitgerust is met modern apparatuur zodat er niet alleen prettig maar ook efficiënt gesport kan worden. Er kan vrij en onder begeleiding gesport worden in de fitnessruimte, op een zelf gekozen tijdstip. Daarnaast heeft Sportivo een mooie spinningzaal met een groot aantal fietsen. Dankzij de opzwepende muziek en gemotiveerde instructeurs ga je tot het uiterste en krijg je er een complete workout. Maar ook voor groepslessen ben je bij Sportivo aan het juiste adres. Body Attack, Body Balance,  Shape, fysiofitness, Fiesta,… het is slechts een greep uit het aanbod van de groepslessen. “Alle groepslessen zijn ondertussen weer opgestart,” vertelt Albert. “En er is zelfs een extra les Body Balance aan het programma toegevoegd. Op www.sportivo.nu is een compleet overzicht van de groepslessen te vinden. Let er wel op dat je tijdig je plekje voor een groepsles reserveert!” 

Sportivo beschikt over vier ruime, goed geventileerde en gekoelde trainingsruimtes  waardoor je er aangenaam kan sporten. “En we hebben geïnvesteerd in een zeer uitgebreid weeg- en meetsysteem van InBody. Dankzij deze nauwkeurige metingen kunnen we een nog preciezer schema uitwerken, om zo tot de beste resultaten te komen.” En momenteel stunt Sportivo met een heel interessant afvalprogramma. “Dit is een 6 weken sportprogramma, aangevuld met een persoonlijk voedingsschema, volledig op maat van je eigen levensstijl. Kom zeker eens langs voor alle informatie!” 

“En om iedereen de kans te geven om voordelig het sporten weer op te pakken, stunt Sportivo in de maand oktober met buitengewoon lage tarieven. Er kan zelfs al  24/7 gesport worden vanaf €15 per maand. Jongeren tot 19 jaar sporten zelfs al vanaf €10 per maand! Deze actie geldig tot 1 november,” aldus Albert. 

Het gebruik van een handdoek tijdens het sporten blijft vereist, net als het reserveren voor de groepslessen. Verder is de sportschool weer als vanouds geopend. 

Sportivo heeft alles in huis om van jouw doelstelling realiteit te maken. Meer weten? Loop dan zeker eens binnen aan de Sportlaan 1 in Budel of surf naar www.sportivo.nu Leden kunnen bij Sportivo 24 uur per dag en 7 dagen per week komen sporten. Van maandag tot en met donderdag is het sportcentrum bemand tussen 9.00 uur tot 22.00 uur, op vrijdag van 0.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.30 uur tot 12.30 uur.