Voordracht Marc Erkens in CC Palethe 

PELT – Neos Pelt organiseert op donderdag 28 oktober om 14.30 uur een voordracht van rasverteller-pianist Marc Erkens. Deze voordracht is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Neos Pelt. 

Deze volbloed musicus-entertainer gaat ons op een muzikaal aangename manier bezig houden met zijn programma “Muziek op mensenmaat” en antwoorden geven op vragen zoals: Hoe zit muziek in elkaar? Bestaat er slechte muziek? Waarom vinden wij sommige muziek geweldig en andere niet? Drukt muziek gevoelens uit, of ook nog iets anders? Hij toont alles aan met duidelijke voorbeelden en prachtige, prettige pianomuziek.

Deze alom bekende muziekdeskundige was in een vorig leven directeur van het befaamde Lemmensinstituut in Leuven en geeft nu doorheen heel Vlaanderen en omstreken inzage in zijn oneindige muziekkennis en zijn magistrale vaardigheden op de piano. Iets wat geen enkel  Neos-Pelt lid, en zeker geen muziekliefhebber zou mogen missen. De voorstelling is zowel leerrijk als ontspannend, even ontroerend als grappig. Mark Erkens slaat je om de oren met allerlei wetenswaardigheden, maar je gaat het prachtig vinden. Gegarandeerd.

De voorstelling  begint  om 14.30 uur. Om erbij te zijn betaal je €7, als Neos-Pelt lid. Andere geïnteresseerden betalen €10. Zoals steeds is koffie met iets lekkers inbegrepen, en uiteraard “om te eindigen” is er, voor de liefhebbers, ook een glaasje wijn. Om op hoogte te blijven, werp af en toe een blik op onze website www.neos-pelt.be.