Kansloze missie FC Cranendonck uit bij sv Laar

CRANENDONCK – De uitwedstrijd bij een sterk sv Laar bleek uiteindelijk een kansloze missie voor FC Cranendonck. Met enig optimisme werd nog aan de wedstrijd begonnen, maar sv Laar liet meteen vanaf het begin zien hoe de verhoudingen lagen.

Al na 5 minuten stond het eerste doelpunt al op het scorebord. Een soepel lopende aanval aan Laar-kant werd beheerst afgerond na een slim steekballetje, 1-0. En 5 minuten later eenzelfde situatie.  Een slim steekballetje door het midden van de FC Cranendonck verdediging zette de Laar-spits weer alleen voor doelman Tom van Happen. En weer was Tom kansloos, 2-0. sv Laar bleef heel makkelijk combineren en diverse kansen creëren. FC Cranendonck had met Tom van Happen in het doel een grote uitblinker staan. Tot aan de rust kon Tom telkens goed ingrijpen en de 2-0 vasthouden. FC Cranendonck had geen verweer en kon geen enkele kans bijeen spelen. Het was constant tegenhouden. Binnen een minuut na de rust lag de 3-0 al in de touwen na wederom een steekballetje en dito afronding, 3-0. Er was deze middag geen houden aan. Na 58 minuten 4-0 kreeg FCC een ongelukkige eigen goal te verwerken. En dan net voor het einde nog 2 kopgoals na mooie voorzetten, waardoor er een voor Laar dikverdiende 6-0 eindstand op het scorebord kwam te staan. Het was vooral aan keeper Tom van Happen te danken dat het er ‘maar’ 6 waren die FC Cranendonck tegen kreeg. Jammer, snel vergeten en kop omhoog voor de wedstrijd tegen Horn, die op donderdagavond wordt gespeeld, aanvang 20.00 uur.