Lezing Bjorn Kiggen en Greet Reekmans 

BOCHOLT / KAULILLE – Op vrijdag 19 november brengen Bjorn Kiggen en Greet Reekmans, twee auteurs uit Noord-Limburg, hun verhalen samen op één podium. Twee verschillende verhalen van hoop en inspiratie maar met één rode draad” ‘Zolang je maar opstaat als je valt’. 

Bjorn Kiggen, geboren in Kaulille, is de auteur van het autobiografisch zelfhulpboek ‘De jongen met de goedkope loopschoenen’. Dit verscheen in het Nederlands en in het Engels en ging ondertussen al meer dan 700 maal over de toonbank. In zijn boek beschrijft Bjorn de heftige strijd als jongere tegen steeds sterker wordende paniekaanvallen die hem tot een absoluut dieptepunt brachten. Dankzij zijn wilskracht lukte het hem toch nog een normaal leven op te bouwen. Bjorn wil met dit boek lotgenoten maar ook hun omgeving helpen en hoop geven. 

Greet, geboren en getogen in Bree, schreef het autobiografische boek ‘Ik was 18… en de wereld stond stil’. Het boek verscheen in december 2020 en er werden al bijna 400 exemplaren verkocht. In haar boek vertelt Greet hoe een verkeersongeval haar leven volledig overhoop haalde. Haar vriend was op slag dood en haar eigen leven hing aan een zijden draadje. Ondanks alles lukt het haar om uit het zwarte gat te kruipen en haar leven weer op de rails te krijgen. Greet hoop met haar boek mensen een hart onder de riem te kunnen steken, en de kracht en moed te laten vinden om in een moeilijke periode van het leven toch door te blijven gaan. Laat je ontroeren en inspireren door hun krachtige levensverhalen. 

Op vrijdag 19 november om 20.15 uur komen de twee auteurs naar GC De Kroon (Nevenplein 1 in Bocholt) met. De inkom bedraagt €12 aan de kassa (€10 in voorverkoop). De volledige opbrengst gaat naar Hedera Helix vzw, een ontmoetingsplek waar je zomaar kan binnenlopen zonder uit te leggen waarom, zonder zorgbehoefte en zonder volle portemonnee. Tickets bestellen kan via https://dekroon.bocholt.be