Alle stijlen vertegenwoordigd bij Winzo Meubelen 

ACHEL – Winzo Meubelen is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar garant staat voor een breed assortiment meubel- en slaapcomfort. Met een showroom van 5000 m2 heeft Winzo voor ieder wat wils. Er zijn diverse stijlen vertegenwoordigd, van landelijk tot modern en van klassiek tot industrieel. 

In de showroom van Winzo is alles te vinden voor de inrichting van uw woning, gaande van zitmeubelen, relaxfauteuils, tafels en stoelen, kasten, salontafels, tv meubelen tot woonaccessoires en verlichting.  En ook voor keuken- en eetkamermeubelen bent u hier aan het juiste adres. In de ruime showroom zijn verschillende opstellingen te vinden en kan u zelf bepalen welke stijl en welk comfort u kiest. Winzo biedt ook maatwerk aan. Kom dus zeker eens langs om uw wensen te bespreken en kies zelf de maten, kleuren, afwerkingen die passen bij uw interieur! 

Sfeervol tafelen, dat is waar Winzo voor gaat. Alle eetkamers van hoge kwaliteit en vervaardigd uit vakmanschap. Bent u op zoek naar een complete eetkamer of misschien enkel bijpassende stoelen? Loop zeker eens binnen en laat informeren door het ervaren team van Winzo. Bovendien is er veel op voorraad, ook van de nieuwste collecties, waardoor er snel geleverd kan worden. Uw meubelen worden gratis geleverd en bovendien worden de oude meubels gratis meegenomen. 

Winzo en Proefkoffer 

Ga mee op smaakreis met Proefkoffer! Proefkoffer is een nieuw concept waarmee u kan genieten van een gezellige wijnproeverij, gewoon vanuit uw eigen comfortabele zetel. Een echte wijnproeverij, inclusief heerlijke HighWine uit de LageLanden, bijpassende hapjes en uiteraard ook meer uitleg over de verschillende wijnsoorten. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige avond! Online of telefonisch te bestellen en binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd.

Proefkoffer heeft een mooie samenwerking met Winzo Meubelen, want wie nu een eetkamer naar keuze aankoopt krijgt een Proefkoffer cadeau! Ook leuk voor de feestdagen! Kijk zeker eens op www.proefkoffer.nl of volg Proefkoffer op Instagram @proefkoffer en/of Facebook @proefkofferNL. 

Wie rekent op Winzo Meubelen kan dus niet enkel kiezen uit een enorm aanbod maar ook nog eens genieten van tal van extra services. We zetten ze graag voor u op een rijtje: 

– showroom van 5000 m2 met diverse stijlen (van landelijk tot modern en van klassiek tot industrieel)

– Gratis levering in Nederland en België 

– Officiële dealer van verschillende Europese A-merken 

– Gratis all-in service en 5 jaar garantie 

– Gratis opruimen van uw oude meubelen 

– Directe en gratis levering van showroommodellen 

– Persoonlijk interieur-, styling- en kleuradvies 

– Maatwerk is eveneens mogelijk 

– Unieke woon- en slaapacties van topmerken! 

– Gratis parking voor de deur 

Winzo Meubelen

Hamonterweg 143

Hamont-Achel 

Tel. 0032 11 640559

Kijk ook op www.winzo.be