Bakker de Vocht opent 15de filiaal in Maarheeze 

MAARHEEZE – Het team van Bakker de Vocht De Echte Bakker opende op vrijdag 8 oktober om 8.00 uur stipt, de deuren van hun gloednieuwe bakkerswinkel in Maarheeze. Bakkerij Godfried de Vocht is een familiebedrijf dat al bijna 35 jaar actief is in de bakkerswereld en met de nieuwe winkel in Maarheeze hebben ze hun 15de filiaal in de regio geopend. 

Door Jana Poukens 

Dirk de Vocht: “We zijn heel trots op onze nieuwe vestiging. De winkel werd de afgelopen week al druk bezocht!” Om de opening van het nieuwe filiaal te vieren, hadden ze interessante acties, maar die hebben ze ook komende weken. “Een van onze specialiteiten zijn de worstenbroodjes. Die waren vorige week al zeer geliefd onder de inwoners van Cranendonck. Leuk nieuws, want onze worstenbroodjes zijn altijd in de aanbieding, namelijk 6 stuks voor slechts €7,50!” Het assortiment van Bakkerij Godfried de Vocht is erg uitgebreid: van heerlijke broden tot tal van zoete en hartige lekkernijen. “Onze vlaaien en taarten, in diverse soorten en smaken, zijn zeker de moeite en ook voor onze nougatine ijstaarten staan we bekend in de wijde omtrek!” aldus Dirk. “Iedere dag staan onze vakmensen al vroeg op om onze brood en banketproducten nog op de ambachtelijke wijze te bakken.”

Bij Bakkerij Godfried de Vocht staat kwaliteit hoog in het vaandel, na bijna 35 jaar ondernemen, vinden ze dit nog steeds heel belangrijk. In de winkel in Maarheeze kun je ook vanaf 25 oktober ook terecht voor een belegd broodje samen met een kop koffie. “We heten alle inwoners van Maarheeze en omgeving van harte welkom in onze nieuwe winkel!” 

Godfried de Vocht, De Echte Bakker is gelegen aan de Smits van Oyenlaan 7 in Maarheeze (waar voorheen Bakkerij Rooymans was gevestigd). Voor meer informatie kijk op www.bakkerijdevocht.nl 

Foto’s Jos Meusen