Ut Get Beginne, écht wel! 

Waar het bij de een nog maar een beetje kriebelt, zijn er anderen die reeds vergaan van de jeuk, en die niet kunnen wachten tot het echt zo ver is. Het komt dan ook steeds dichterbij, en binnen nu en een maand gaan we met zijn allen los voor een nieuw carnavalsseizoen. Het belooft nu al een onvergetelijk feest te worden. Nadat we bijna twee jaar de steek in de kast hadden liggen en een feestje niet of nauwelijks mogelijk was, gaan we nu dan toch echt los. Natuurlijk dit jaar ook weer Ut Get Beginne met DJ Jerome en optredens van zanger Alex en Schorre Chef met MC Vals. Entree is voor iedereen gratis en dit jaar overdekt in de feesttent op het evenemententerrein aan de Poelderstraat. In deze feesttent op vrijdagavond 12 november de ton op het podium. In samenwerking met Boy Jansen staan hierin diverse toppers uit de wijde regio die we in Buul nog niet eerder in de ton hadden. Houdt voor de kaartverkoop de website in de gaten, want daar zijn binnenkort de kaarten voor deze avond online te bestellen. Met het grote Bokkenfèst op zaterdagavond 13 november vieren we 66 jaar Buulder Buk met een topband en dj’s. Dit wordt een onvergetelijk feest dat je niet mag missen. Het feestweekend wordt op zondag 14 november afgesloten met een ontbijt en feestelijke bijeenkomst voor leden, vrijwilligers en voormalig hoogheden, raadsleden en iedere Bok of Geit die zich verbonden weet met carnaval in Buul. Volg ons via Facebook of kijk op onze website www.buulderbuk.nl 

Foto  Bart Lijten bij Ut Get Beginne 2019